Om registreringen

Ved å registrere ditt firma, og velge innen hvilke kategorier du ønsker åpne søknader, øker muligheten din til at interessante arbeidstakere som flytter til Harstad velger å ta kontakt. Selv om dere ikke har ledige stillinger akkurat nå, kan en slik kontakt gi bedriften et uventet løft.

Registreringen er designet i en blanding av engelsk og norsk. Registreringen (og denne forklaringen på norsk) er underlagt den engelske menyen og feltene har engelsk tekst. Vi håper det motiverer dere til å benytte engelsk når de ulike feltene fylles ut for å nå flest mulig attraktive potensielle arbeidstakere. Engelsk gjør basen enklere å forstå for de som ikke er norskspråklige.

1. Registrer ditt firma

Opprett bruker eller logg inn
Opprett bruker eller logg inn. Husk å registrere deg med en epostadresse du sjekker ofte. Noter passordet på et sikkert sted. Klikk på bildet for å se det større utgave.
Logg inn eller registrer deg
Knappen for å registrerer deg eller logge inn på ser slik ut. Klikk på dette bildet for å logge inn.

Registreringen begynner med å etablere en personlig bruker. Du blir bedt om å registrere din e-postadresse, og lage et passord. Noter ned dette, slik at du senere kan gå inn å endre dine opplysninger. Det er viktig at du benytter en e-post du sjekker ofte, da alle henvendelser du får på din profil vil bli sendt denne adressen.

 

2. Legg inn data

Registrer firma
“Submit Listing” betyr å legge inn firmaopplysningene 1. gang. “Edit Listing” benyttes for å endre allerede innlagte data.

Når du har registrert deg blir du videresendt til en side der du kan legge inn firmaopplysningene. Dersom dette ikke skjer, kommer du til samme funksjon ved å logge deg inn, og klikke på “Submit Listing” i undermenyen som dukker opp rett under hovedbildet på denne siden. I felter med kategorivalg er det mulig å velge flere kategorier.

 

Registreringssiden ser slik ut
Registreringssiden ser slik ut

I skjemaet kan du legge inn opplysningene om ditt firma. Ta gjerne en titt på noen av de andre firmaene før du selv begynner registreringen.

Du kan legge inn Firmanavn, webadresse, adresse og en kort beskrivelse (helst på engelsk). I tillegg velger du hvilke kategorier du ønsker at potensielle arbeidstakere skal finne deg under. Profilbildet kan ikke redigeres, men det er mulig å erstatte det. For de som ønsker å designe et bilde som passer optimalt til sideformatet, anbefales et i størrelse: 1920 x 440 piksler.

I adressefeltet anbefales det å enten legge inn full adresse, eller alternativt gateadresse etterfulgt av et komma og Harstad. Dersom “Harstad” utelates, risikerer firmaet ditt å havne langt utenfor bygrensene på kartet.

Når opplysningene er lagt inn, Trykk på: “Preview-knappen” nede til venstre under skjemaet. Da vil følgende bilde dukke opp:

Godkjenning av innlagte opplysninger
Godkjenning av innlagte opplysninger. Klikk for å se større bilde.

 

Godkjent utfylling
Godkjent utfylling. Klikk for å se større bilde.

 

Etter registreringen vil din profil bli godkjent sentralt i kommunen. Dette kan ta noen dager. Deretter vil den bli offentlig, og andre kan søke deg opp. Du kan når som helst logge deg inn og endre opplysninger, eller profilbilde. Endringer kan også utføres før profilen din er godkjent.

 

3. Logg ut

Knappen for å se instruksjoner eller logge ut ser slik ut.

Ved hjelp av disse valgene, rett nedenfor logoen til “New In Harstad”, finner du tilbake til denne instruksjonsiden. Valget for å logge ut er også lagt her. Når registreringen din er ferdig bør du logge ut av siden.

 

4. Flere fordeler

Ved å registrere deg vil firmaet ditt selvsagt også bli eksponert for andre interessegrupper. Dette er med andre ord en flott arena for å fortelle dine kunder at du tenker ekspansivt og ønsker de beste hodene. Noe som er viktig for dine kunder og samarbeidspartnere å være klar over.